Tillykke med fødselsdagen sjov kvinde

Tillykke med fødselsdagen sjov kvinde – få inspiration og eksempler på sjove tillykke med fødselsdagen beskeder til kvinder her.

Vi har også mange helt køreklare tillykke med fødselsdagen sjov kvinde fødselsdagshilsner du nemt kan kopiere og så blot indsætte navnet på kvinden der skal have den sjove fødselsdagshilsen. Du kan selvfølgelig også redigere og/eller ændre lidt eller meget i vores eksempler. Det er helt op til dig.Tillykke med fødselsdagen sjov kvinde kage

Lad os komme i gang

Tillykke med fødselsdagen til alle de fantastiske kvinder derude! Men vent, hvad skal du skrive i din fødselsdagshilsen? “Tillykke med fødselsdagen, jeg håber du får en dejlig dag”? Den er lidt kedelig, ikke sandt? Lad mig hjælpe dig med at pifte din hilsen op og gøre den lidt sjovere!

Først og fremmest, lad os starte med at identificere hvilken type kvinde du skriver til. Er hun den festlige type, der elsker at feste? Så kan du skrive noget i stil med: “Tillykke med fødselsdagen! Jeg håber din dag er fyldt med sjove drinks, latter og den bedste musik.”

Eller måske er hun mere af en hjemmehygger, der nyder at slappe af med en god bog? Så kan du skrive noget som: “Tillykke med fødselsdagen! Jeg håber din dag er fyldt med masser af tid til at slappe af og nyde dine yndlingsbøger.”

Men hvad nu hvis du ikke kender personen så godt, eller er usikker på, hvad hun kan lide? Så kan du altid gå med en klassisk, men stadig sjov hilsen, som f.eks.: “Tillykke med fødselsdagen! Jeg håber din dag er fyldt med masser af kage og gaver – og ikke mindst, masser af kærlighed og lykke!”

Husk, at en god fødselsdagshilsen altid skal være fyldt med personlighed og varme. Så vær ikke bange for at tilføje et par personlige detaljer om den kvinde, du skriver til, og lad hende vide, hvor meget hun betyder for dig. Så er du sikker på at give hende en fødselsdagshilsen, som hun vil værdsætte og huske i lang tid fremover.

Tillykke med fødselsdagen sjov kvindeTillykke med fødselsdagen sjov kvinde kageTillykke med fødselsdagen sjov kvinde

40 korte eksempler på tillykke med fødselsdagen sjov kvinde fødselsdagshilsner

De er korte, men de er gode og sjove, så se om der ikke er en der passer.

 1. Tillykke med fødselsdagen til en kvinde, som ikke ser en dag ældre ud end i går! Hvordan gør du det?
 2. Tillykke med fødselsdagen! Du er som en fin vin – du bliver kun bedre med alderen!
 3. Tillykke med fødselsdagen til en kvinde, som har det hele – intelligens, skønhed og humor! Hvorfor i alverden er du single?
 4. Tillykke med fødselsdagen til en kvinde, som altid har en god tid – og hvis ikke, så skaber hun den selv!
 5. Tillykke med fødselsdagen! Jeg håber, du nyder en dag fyldt med masser af latter, kage og endnu flere gaver!
 6. Tillykke med fødselsdagen! Husk, at alder kun er et tal – medmindre du er en flaske vin, så er du måske en smule for gammel.
 7. Tillykke med fødselsdagen til en kvinde, som altid ser ud som om hun har styr på det hele – selv når hun ikke gør det!
 8. Tillykke med fødselsdagen til en kvinde, der er så fantastisk, at selv solen fejrer ved at skinne lidt brighter på denne særlige dag!
 9. Tillykke med fødselsdagen! Jeg ville sende en enhjørning med regnbuehår og en kage, men desværre fik jeg ikke hendes adresse.
 10. Tillykke med fødselsdagen til en kvinde, som er så sjov og sød, at du får tandpine bare af at tænke på hende!
 11. Tillykke med fødselsdagen! Du er så fantastisk, at jeg næsten glemmer, at du stadig skylder mig en 50’er
 12. Tillykke med fødselsdagen! Jeg håber din dag er fyldt med masser af kage og sjov – men husk at dele kagen!
 13. Tillykke med fødselsdagen til en kvinde, der stadig ser så ung ud, at folk tror du stadig er i dine 20’ere! (Selvom du rent faktisk er i dine 30’ere nu…)
 14. Tillykke med fødselsdagen! Jeg ville ønske, jeg kunne være der og fejre med dig, men jeg har stadig PTSD fra sidste års fest…
 15. Tillykke med fødselsdagen! Jeg har brugt flere timer på at finde den perfekte gave til dig – men det viser sig, at Netflix-gavekortet var udsolgt.
 16. Tillykke med fødselsdagen til en kvinde, som stadig har evnen til at imponere mig med alt, hvad hun gør – selv når hun kun laver toast!
 17. Tillykke med fødselsdagen! Jeg håber, at din dag er fyldt med masser af sjov, glæde og måske en lille smule vin (eller en hel flaske – jeg dømmer ikke).
 18. Tillykke med fødselsdagen til en kvinde, der er så god til at skjule sin alder, at hun kunne narre FBI!
 19. Tillykke med fødselsdagen! Jeg ville sende dig et fly, der skrev “Tillykke” på himlen, men det var lidt for dyrt…
 20. Tillykke med fødselsdagen til en kvinde, som jeg er så glad for at have i mit liv, at jeg ville give hende en krammer, hvis jeg ikke var så bange for Covid.
 21. Tillykke med fødselsdagen til en kvinde, som er så ung og smuk, at hun får Peter Pan til at ligne en pensionist!
 22. Tillykke med fødselsdagen! Jeg ville sende dig en ballon, men jeg ville ikke have, at det skulle tage opmærksomheden væk fra din smukke glød.
 23. Tillykke med fødselsdagen til en kvinde, som er så talentfuld, at selv Beyoncé er misundelig!
 24. Tillykke med fødselsdagen! Jeg ønsker dig et år fyldt med masser af kage og mindre regninger.
 25. Tillykke med fødselsdagen til en kvinde, der er så smuk, at selv Mona Lisa ville være jaloux!
 26. Tillykke med fødselsdagen! Jeg ville sende dig et par enhjørningehaler og glitter, men jeg er bange for, at de ville forveksle dig med en Disney-prinsesse.
 27. Tillykke med fødselsdagen til en kvinde, som er så sød, at selv sukker ville føle sig misundelig!
 28. Tillykke med fødselsdagen! Jeg håber, at din dag er fyldt med masser af latter, kærlighed og måske en lille smule champagne.
 29. Tillykke med fødselsdagen til en kvinde, som er så smart, at hun kunne få Einstein til at føle sig som en amatør!
 30. Tillykke med fødselsdagen! Jeg ønsker dig et år fyldt med masser af eventyr, sjov og måske en lille smule dumhed (fordi det er sjovt at være dum engang imellem).
 31. Tillykke med fødselsdagen! Hvordan fejrer du din fødselsdag? I Corona-tid, kan jeg kun antage, at det vil være med en maske og en hel flaske!
 32. Tillykke med fødselsdagen til en kvinde, der stadig har energi og tid nok til at være en morgenfugl – selvom det er mere som en ugle!
 33. Tillykke med fødselsdagen! Nu hvor du er endnu ældre, er det officielt tid til at tage på krydstogt – du er trods alt blevet så gammel, at du kan få rabat!
 34. Tillykke med fødselsdagen til en kvinde, der er så talentfuld, at hun kan klare at få en kat til at danse macarena (ikke at jeg har set det…).
 35. Tillykke med fødselsdagen! Jeg har hørt, at du har opdaget en ny hobby – at tælle dine rynker. Jeg håber, at du finder et sted med gode lysforhold!
 36. Tillykke med fødselsdagen til en kvinde, der er så tålmodig, at hun kunne få en cactus til at blomstre – selvom det ville tage 10 år!
 37. Tillykke med fødselsdagen! Jeg håber, at du har lige så meget energi som en femårig på en sukker-high, men med lidt mere selvkontrol.
 38. Tillykke med fødselsdagen til en kvinde, der er så sød, at hun kunne få tandlægen til at glemme hans smerte-medikamenter!
 39. Tillykke med fødselsdagen! Jeg har hørt, at du er en del af en superheltgruppe – “The Overachievers”. Er det rigtigt?
 40. Tillykke med fødselsdagen til en kvinde, der er så smart, at hun kunne slå Watson fra Jeopardy (hvis han var levende og ikke en computer).

Tillykke med fødselsdagen sjov kvinde kageTillykke med fødselsdagen sjov kvinde kageTillykke med fødselsdagen sjov kvinde

Længere sjove tillykke med fødselsdagen fødselsdagshilsner til kvinder

Vil du i stedet have inspiration til længere tillykke med fødselsdagen hilsner der er sjove og til en kvinde i dit liv, så se med herunder.

Sjove tillykke med fødselsdagen eksempler: mor

#1:Kære (navn på din mor),

Tillykke med fødselsdagen! Jeg håber, at denne dag bringer masser af glæde og smil til dit ansigt, fordi det er det mindste, du fortjener.

Du er min helt egen superhelt, min kulinariske mester og min personlige terapeut, når jeg har brug for det. Tak for at være min mor og min bedste veninde. Jeg kunne ikke ønske mig en bedre person til at dele mine livserfaringer med.

Jeg ved, at du ikke bliver ældre – du bliver bare mere erfaren og klogere. Og selvom jeg ikke vil indrømme det, så ved jeg, at du altid har ret (jeg sagde det!). Jeg er taknemmelig for at have dig som min mor, og jeg håber, at vi vil have mange flere år med latter og lykke sammen.

Til din fødselsdag ønsker jeg dig alt, hvad du kunne ønske dig og mere til. Må du have en dag fyldt med kage, gaver og masser af kærlighed.

Jeg elsker dig mere end ord kan beskrive. Tillykke med fødselsdagen igen!

Kærlighed,

(Dit navn)

 

#2: Kære fantastiske kvinde!

Tillykke med fødselsdagen! Det er tid til at fejre en sjov og vidunderlig person, der altid har formået at bringe smil på vores ansigter.

Du er den slags person, der får os til at grine højt, uanset hvor trist vores dag har været. Din positive energi og dit store hjerte har været en inspirationskilde for os alle.

Jeg er taknemmelig for, at jeg har dig i mit liv, og jeg er begejstret for at fejre din fødselsdag sammen med dig. Må dagen være fyldt med glæde, kage og masser af sjove minder, som vi kan dele i mange år fremover.

Du er en stærk og smuk kvinde, og jeg håber, at denne fødselsdag bringer dig alt det, du ønsker dig og mere til. Tak for alt det, du gør for os og for at være en sådan fantastisk person.

Tillykke med fødselsdagen, og må det være en dag fyldt med kærlighed, latter og glæde!

Kærlig hilsen,

(Dit navn)

 

#3:

Kære (navn på kvinden, der har fødselsdag),

Tillykke med fødselsdagen, du sjove kvinde! Jeg håber, at du vil føle dig lige så ung og smuk, som da du var 21 år gammel – eller i det mindste vil huske, hvordan det føles!

Jeg ønsker dig en dag fuld af latter og sjov, og to jokes fra mig, fordi jeg ved, at du elsker at grine:

 • Hvorfor kunne ikke cyklen stå oprejst af sig selv? Fordi den var to-tærte!
 • Hvorfor tog elefanten en badedragt på? Fordi den ville svømme i vandmelon!

Okay, okay, måske er jeg ikke den bedste til at lave jokes, men jeg håber, at de fik dig til at smile alligevel.

Du er en kvinde, der ikke er bange for at have det sjovt, og det er noget, jeg virkelig beundrer ved dig. Jeg er taknemmelig for din humor, dit mod og dit fantastiske selskab.

Må din fødselsdag være fyldt med masser af sjov og latter, og må du altid huske, hvor meget du betyder for os alle.

Tillykke med fødselsdagen igen, og lad os fejre med kage og balloner!

Kærlig hilsen,

(Dit navn)

 

Sjove tillykke med fødselsdagen eksempler: søster

#1: Kære søster,

Tillykke med fødselsdagen, du fantastiske kvinde! Jeg håber, at din dag er lige så sjov og spændende som du er.

Når man tænker på kvinden, tænker man ofte på styrke, skønhed og visdom. Men når man tænker på dig, tænker man også på latter, sjov og gode tider. Du har en særlig evne til at bringe glæde og lykke til alle omkring dig, og det er noget, som vi alle sætter stor pris på.

Men selvom du er sjov og livlig, er du også dybt filosofisk. Du har en særlig evne til at se verden fra forskellige perspektiver og finde dybere betydninger i livets begivenheder. Det er en egenskab, som jeg beundrer ved dig, og som jeg altid vil værdsætte.

Så her er en fødselsdagshilsen, der hylder dig som en sjov, kærlig og filosofisk kvinde: Må du fortsætte med at sprede glæde og tænke dybt, mens du fejrer endnu et år med liv og kærlighed. Tillykke med fødselsdagen, søster!

 

#2: Kære søster,

Tillykke med fødselsdagen, min dejlige og vidunderlige ven! I dag fejrer vi dig som en sand krigerinde – en kvinde, der ikke kun er sjov og kærlig, men også modig og stærk.

Du har altid formået at tackle livets udfordringer med din særlige blanding af humor og visdom. Du er en af de sjoveste mennesker, jeg kender, og din evne til at finde glæde og latter, selv i de mest vanskelige tider, er virkelig beundringsværdig.

Men du er også filosofisk – en dyb tænker, der altid stiller spørgsmål og søger efter meningen med livet. Du har en særlig evne til at se verden fra forskellige perspektiver og finde skønhed og håb i selv de mørkeste øjeblikke.

Så i dag, på din fødselsdag, ønsker jeg dig alt det bedste. Må du fortsætte med at være den sjove, kærlige og filosofiske kvinde, vi alle kender og elsker. Må du fortsætte med at inspirere os med din styrke og mod, og må du fortsætte med at finde glæde og mening i alt, hvad du gør. Tillykke med fødselsdagen, søster!

 

Sjove tillykke med fødselsdagen eksempler: faster og moster

#1: Kære faster/moster,

Tillykke med fødselsdagen til den sjoveste kvinde, jeg kender! Du er ikke kun min faster, men også min festpartner, min confidente og min livsinspiration. Jeg er så taknemmelig for de sjove stunder, vi har haft sammen, og jeg ser frem til mange flere.

Du er så fuld af liv og energi, at det næsten er umuligt at følge med. Du får os alle til at grine og føle os unge igen. Tak fordi du er dig og for at dele dit sprudlende væsen med os.

Jeg håber, din fødselsdag er fyldt med masser af sjov og latter, lige som du er. Lad os fejre dig i dag og altid!

Kærlig hilsen,
[Navn]

 

#2: Kære faster/moster,

Tillykke med dagen til den mest sjove og smukke kvinde i hele verden (og tilfældigvis også min favoritfaster). Jeg håber, du vil fejre din fødselsdag med masser af latter, kage og en god kop kaffe eller te (alt efter hvad du nu foretrækker at drikke, når du fylder år).

Jeg kan ikke tro, hvor hurtigt tiden går. Det føles som om det var i går, at du stadig var en ung kvinde, og nu er du blevet ældre (men stadig lige så sjov!). Hvis der er noget, jeg har lært af dig gennem årene, så er det at alder er bare et tal, og at man kan have det sjovt uanset hvor gammel man er.

Så, på din fødselsdag, vil jeg gerne give dig en gave: en joke. Hvad kalder man en kvinde, der har mistet 95% af sin intelligens? Svar: enke (det var selvfølgelig bare en sjov joke, jeg ved, du er en af de klogeste kvinder, jeg kender!).

Jeg håber, du vil have en fantastisk dag og et endnu bedre år! Lad os snart tage ud og have det sjovt sammen.

Kærlig hilsen,
[Navn]

 

Sjove tillykke med fødselsdagen eksempler: mormor og farmor

#1: Kære mormor/farmor

Tillykke med fødselsdagen, du skønne kvinde! Ja, du er stadig en kvinde med masser af sjov og ballade i dig, selvom du har haft et par år på bagen nu. Jeg er så taknemmelig for at have en så fantastisk mormor, der altid har haft en sjov og positiv indstilling til livet.

Jeg husker tydeligt alle de gange, hvor du har fået os til at grine med dine sjove historier og dine skøre påfund. Du har altid formået at bringe glæde ind i vores liv og få os til at føle os som de mest elskede og værdsatte børnebørn i verden.

Selvom du måske ikke kan danse som du plejede, eller spise så meget kage som du gerne vil, så ved jeg, at du stadig har masser af sjove og spændende oplevelser i vente. Der er ingen der kan holde dig nede, fordi du er en kvinde, der ved, hvordan man får det meste ud af livet.

Så på denne dag ønsker jeg dig en fødselsdag fyldt med masser af sjov og latter, og jeg håber, at alle dine ønsker går i opfyldelse. Du fortjener kun det bedste, mormor, fordi du er en kvinde, der har beriget vores liv med masser af glæde og kærlighed.

Endnu engang, tillykke med fødselsdagen, kære mormor. Jeg elsker dig og kan ikke vente med at fejre med dig!

Kærlig hilsen,

[Dit navn]

 

#2: Kære mormor/farmor,

Tillykke med fødselsdagen, du fantastiske kvinde! Det er svært at tro, at du er blevet endnu et år ældre, men heldigvis er du stadig lige så sjov og fuld af liv som altid.

Jeg kan huske de gode gamle dage, hvor vi havde masser af sjov sammen. Jeg husker især dengang du lavede den bedste citronmåne i verden, selvom du sagde, at hemmeligheden var “en snert af kærlighed og en stor skefuld sukker”. Og så var der den gang, hvor du blev fanget med din hånd i kagedåsen, og du sagde: “Jeg var nødt til at tjekke, om kagerne stadig var friske!”

Men selvom vi griner af disse minder, så er det også dejligt at tænke tilbage på de tidspunkter, hvor vi var sammen og skabte minder, der vil vare livet ud. Du har været en del af så mange gode minder i mit liv, og jeg er taknemmelig for hver eneste dag, jeg har haft dig i mit liv.

Så på denne dag vil jeg gerne give dig to fødselsdags-jokes:

 • Hvorfor gav mormoren børnebørnene sjove bøger i fødselsdagsgave? Fordi hun ønskede at give dem en side-splitter!
 • Hvordan får man en mormor til at grine? Fortæl hende en vittighed, men sig ikke pointen. Hun vil grine af, at hun ikke fangede den!

Jeg håber, at disse jokes gav dig et smil på læben, og jeg håber, at din fødselsdag bliver fyldt med masser af sjov og latter. Du fortjener det bedste, fordi du er en kvinde, der har gjort en positiv forskel i så mange menneskers liv.

Til sidst vil jeg bare sige, at jeg elsker dig, mormor. Du vil altid have en særlig plads i mit hjerte, og jeg vil altid huske de sjove og fantastiske minder, vi har skabt sammen.

Kærlig hilsen,

[Dit navn]

 

Tillykke med fødselsdagen sjov kvinde